Foto-Zallmner-200x300

Diana Malaj | 10.01.2019 | nyje.al Qyteti pa bibliotekë, nuk është thjesht qyteti pa një

deshiroj-768x421

Diana Malaj | nyje.al | 03.01.2019 Mungesa e perspektivës për një degë të mirë në

Foto-kryesore-Ruga-Kamez

Evi Veliu | 15.12.2018 | nyje.al Rruga e Kamzës është një aks rrugor kombëtar i

11174934_10206286950723013_8521732348191591497_n-768x432

 Diana Malaj | 26.11.2018 | nyje.al | Shkolla e mesme “Isa Boletini” ndodhet në zonën

Mingchao

Evi Veliu | 31.10.2018 | nyje.al Kamza është ndoshta qyteti me më shumë të rinj

kryeministri-300x154

25.10.2018 | nyje.al Ditën e shtunë kryeministri i vendit zhvilloi një takim me të rinjtë

bisede

Fejton | 27.06.2018 | nyje.al “-Ngjitu lart, në kat të dytë është zyra. Dera e

Qyteti-per-vete-dhe-per-te-tjere

Evi Veliu | 18.06.2018 | nyje.al Ç’është qyteti sot për ne? Shumica e rrugëve që

Shfaqja-pa-spektator

Alban Tufa | 25.12.2017 | nyje.al Edhe pse kishte mbi tridhjetë vite që ishte diplomuar

Nebiu-opinion

Prof. Dr. Nebi Bardhoshi | 20.12.2017 | nyje.al Kjo fjalë do të përpiqet të rrok

3.-Fort-pak-i-dashtun-qytet

Alban Tufa | 20.12.2017 | nyje.al E di që është e pa hijshme të premtosh