IMG_9024
header

nyje.al | 22.06.2021 Në çështjet gjyqësore ku pala humbëse është shteti vendimet e shkallës së

IMG_3216

Ronald Qema |28.04.2021| nyje.al Mbrëmjen e kaluar KZAZ nr.27 përfundoi procesin e numërimit duke nxjerrë

IMG_2721

Ronald Qema | 28.04.2021 | nyje.al Bashkia Kamëz shumë pak ditë para zgjedhjeve rihapi qarkullimin

Kamëz 2018, fotografi nga Valentina Bonizzi

26.04.201 | nyje.al Grupi Ata përmes gjykatës detyron Bashkinë Kamëz të bëjë publike dokumentat që

IMG_2269

Ronald Qema |16.04.2021 | nyje.al Asfalti elektoral është nocion tejet i njohur për një popull

Kamez, 2019, fotografi nga Valentina Bonizzi

08.04.2021 | nyje.al  Aktivistët e Grupit Ata kanë ngritur padi kundër Bashkisë Kamëz dhe Komisionerit

Pasdite në Kamëz, foto nyje.al
IMG_6092

Ronald Qema & Diana Malaj | nyje.al Frutikultura është një ndër lagjet e Kamzës që