7 maj, 2024

Linja Has-Bathore-Angli-Bathore me Fatlum Cahani

I ftuar: Fatlum Cahani

Emanuel fotografi

6 qershor, 2024

Nga dasma në dasëm

I ftuar: Emanuel

Socio-Rapi nKamez

17 prill, 2024

Socio-Rapi n’Kamëz

I ftuar: Orfe’st

Letersi dhe kotesi

25 mars, 2024

Letërsi dhe kotësi

Të ftuar: Antonela Pepkolaj dhe Kujtim Tafhasi

Djemte e ardhur nga besimi

27 shkurt, 2024

Djemtë e ardhur nga besimi​

Te ftuar: Altin Kola dhe Emanuel Kola

19 shkurt, 2024

Teatër / Teatralitet në Kamëz

Të ftuar: Kevin Lasku, Anisa Pepkolaj, Igli Bresa

Analizë kritike e politikave kulturore të Kamzës nga Ronald Qema

Emanuel fotografi

6 qershor, 2024

Nga dasma në dasëm

I ftuar: Emanuel

17 prill, 2024

Linja Has-Bathore-Angli-Bathore me Fatlum Cahani

I ftuar: Fatlum Cahani

Socio-Rapi nKamez

17 prill, 2024

Socio-Rapi n’Kamëz

I ftuar: Orfe’st

Letersi dhe kotesi

25 Mars, 2024

Letërsi dhe kotësi

Të ftuar: Antonela Pepkolaj dhe Kujtim Tafhasi

Djemte e ardhur nga besimi

27 Shkurt, 2024

Djemtë e ardhur nga besimi

Te ftuar: Altin Kola dhe Emanuel Kola

19 Shkurt, 2024

Teatër / Teatralitet në Kamëz

Të ftuar: Kevin Lasku, Anisa Pepkolaj, Igli Bresa

Analizë kritike e politikave kulturore të Kamzës nga Ronald Qema

6 qershor, 2024

Nga dasma në dasëm

I ftuar: Emanuel

7 maj, 2024

Linja Has-Bathore-Angli-Bathore me Fatlum Cahani

I ftuar: Fatlum Cahani

17 prill, 2024

Socio-Rapi n’Kamëz

I ftuar: Orfe’st

25 Mars, 2024

Letërsi dhe kotësi

Të ftuar: Antonela Pepkolaj dhe Kujtim Tafhasi

27 shkurt, 2024

Djemtë e ardhur nga besimi

Te ftuar: Altin Kola dhe Emanuel Kola

Prill – Maj, 2022

Teatër / Teatralitet në Kamëz

Të ftuar: Kevin Lasku, Anisa Pepkolaj, Igli Bresa

Analizë kritike e politikave kulturore të Kamzës nga Ronald Qema

Prill – Maj, 2023

Një shaka e vogël

Autor: Anton Cehov

Përktheu: Nasho Jorgaqi

Lexon: Diana Malaj

Prill – Maj, 2023

Vdis siç vdes një vend

Autor: Dimitris Dimitriadis

Përktheu: Eleana Zhako

Lexon: Anisa Pepkolaj

Prill – Maj, 2023

Udhëtim në fund të natës

Autor: Louis Ferdinand Celine

Përktheu: Hysen Sinani

Lexon: Endrit Ahmetaj

Prill – Maj, 2023

Ditaret

Autor: Cesare Pavese

Përktheu: Azem Qazimi

Lexon: Kristi Hoxha

Prill – Maj, 2022

Një shaka e vogël

Prill – Maj, 2022

Vdes siç vdes një vend

Prill – Maj, 2022

Udhëtim në fund të natës

ditaret

Prill – Maj, 2022

Ditaret

Prill – Maj, 2022

Një shaka e vogël

Prill – Maj, 2022

Vdis siç vdes një vend

Prill – Maj, 2022

Udhëtim në fund të natës

Prill – Maj, 2022

Ditaret

Prill – Maj, 2022

Letra e Constantine Olmezovit

Përktheu nga anglishtja: Antonela Pepkolaj

Lexoi: Klodjan Gjonpalaj

Letter of Constantine

Prill – Maj, 2022

Letter of Constantine Olmezov (English version)

Translated to Albanian by Antonela Pepkolaj

Lexoi: Klodjan Gjonpalaj

Poezi per Palestinen

Prill – Maj, 2022

Poezi për Palestinën

Poezitë janë marrë nga revista letrare “Helicon”, e shkrimtarit dhe përkthyesit Azem Qazimi.

Janë përkthyer nga Primo Shllaku.

Lexoi: Mariana Syla

Prill – Maj, 2022

Thertorja 5

Lexoi: Klodjan Gjonpalaj dhe Mariza Gjici

Prill – Maj, 2022

Letra e Constantine Olmezovit

Përktheu nga anglishtja: Antonela Pepkolaj

Lexoi: Klodjan Gjonpalaj

Letter of Constantine

Prill – Maj, 2022

Letter of Constantine Olmezov (English version)

Translated to Albanian by Antonela Pepkolaj

Lexoi: Klodjan Gjonpalaj

Poezi per Palestinen

Prill – Maj, 2022

Poezi për Palestinën

Poezitë janë marrë nga revista letrare “Helicon”, e shkrimtarit dhe përkthyesit Azem Qazimi.

Janë përkthyer nga Primo Shllaku.

Lexoi: Mariana Syla

Prill – Maj, 2022

Thertorja 5

Lexoi: Klodjan Gjonpalaj dhe Mariza Gjici

Prill – Maj, 2022

Letra e Constantine Olmezovit

Përktheu nga anglishtja: Antonela Pepkolaj

Lexoi: Klodjan Gjonpalaj

Prill – Maj, 2022

Letter of Constantine Olmezov (English version)

Translated to Albanian by Antonela Pepkolaj

Lexoi: Klodjan Gjonpalaj

Prill – Maj, 2022

Poezi për Palestinën

Poezitë janë marrë nga revista letrare “Helicon”, e shkrimtarit dhe përkthyesit Azem Qazimi.

Janë përkthyer nga Primo Shllaku.

Lexoi: Mariana Syla

Prill – Maj, 2022

Thertorja 5

Lexoi: Klodjan Gjonpalaj dhe Mariza Gjici