Ronald Qema | 10.05.2022 | nyje.al Që prej vitit 2012, për arsye nga më të ndryshmet, stinën e verës e kam kaluar duke punuar, sadopak,

Antonela Pepkolaj | 22.04.2022 | nyje.al  Një dëshmi e Tropojës Koha është një hapësirë që duhet mbushur, nëse jo me gjërat që do, me çkado

Antonela Pepkolaj | 20.04.2022 | nyje.al Përgjithësisht janë problemet ato që krijojnë nevojat dhe, shpesh, probleme që nuk janë pjesë e shqetësimit masiv kolektiv, priren

Lokja, fotografi nga Antonela Pepkolaj

Antonela Pepkolaj | 30.03.2022 | nyje.al Oborret paraditeve në pranverë, mbushen me gjyshet e gjyshërit që rrinë e ngrohen në diell, për shëndetin por edhe për

Antonela Pepkolaj | 07.03.2022 | nyje.al Me rënien e regjimit në Shqipëri, nevoja për të kultivuar besimin dhe identitetin fetar katolik, të atyre besimtarëve të devotshëm,

Ndokë Pjetërgjokaj, foto nga Antonela Pepkolaj

Antonela Pepkolaj | 28.02.2022 | nyje.al  Fill sa zbret prej urbanit së unazës lindore Kamëz, ngjitur me një market ‘me emër’, ndodhet një market i

Foto nga Nyje, 2019

Antonela Pepkolaj | 15.02.2022 | nyje.al  Fillimi i klasës së shtatë u shoqërua edhe me ndryshimin e disa mësuesve, për të cilët Antigona ishte mjaft

nyje.al | 19.01.2022 “5 majit”, rrezet e diellit sot i sollën edhe policë, zjarrfikës e punonjës të IMT. Banesat e fundit po zbrasin për ti

Antonela Pepkolaj | 06.12.2021 | nyje.al Në qendrën shëndetësore të rrethit tonë, dhomat e vizitave të pediatrisë, gjinekologjisë, dhe mjekut së familjes, kryqëzohen në një

Antonela Pepkolaj | 17.11.2021 | nyje.al Pranvera dhe vjeshta  janë sezonet më praktike dhe të preferueshme nga punëtorët, sidomos nga punëtoret. Në orën pesë e

Armela Përleka | 27.06.2020 | nyje.al  Të shumtë ishin klientët të cilëve iu shërbeja në kioskën e vogël ambulante ku punoja, por monotoninë e asaj

Mariana Syla | 20.02.2020 | nyje.al Kufizimi, një fjalë që ekziston në atë pjesë të mendjes e mbushur me frikë, turp a paragjykim. Duhet kohë