Kamez, 2019, fotografi nga Valentina Bonizzi

08.04.2021 | nyje.al  Aktivistët e Grupit Ata kanë ngritur padi kundër Bashkisë Kamëz dhe Komisionerit

Pasdite në Kamëz, foto nyje.al
IMG_6092

Ronald Qema & Diana Malaj | nyje.al Frutikultura është një ndër lagjet e Kamzës që

IMG_9500
Screenshot (47)
IMG_29961-scaled-1

Ronald Qema | nyje.al | 23.09.2020 Ndonëse shembja e pallateve në Valias ka filluar dje

photo-1595154128491-0e1df7d84756-e1600427512116

nyje.al | 18.09.2020  Kjo faqe nuk mund të arrihet! – është përgjigja e zakonshme që

valiasi-300x169

10.08.2020 | nyje.al  Zona e Valiasit vazhdon të mbetet një ndër zonat më të dëmtuara

Purple and blue

01.08.2020 | nyje.al Image #1 Image #2 Ka filluar zbatimi i projektit për rehabilitimin dhe