dera-e-teatrit

Nebi Bardhoshi | 15.05.2020 | nyje.al  Vite më parë debatoja me një nga miqtë e

imperativi gjinor

Përkthim |13.05.2020 | nyje.al  Komentar nga Ann Linde dhe Arancha Gonzāles Duke qenë se kriza

Zog

Përkthim| 05.05.2020| nyje.al  Massimo Recalcati, publikuar në gazetën La Repubblica, më 12 prill 2020 Ankthi

Guximi

Përkthim| nyje.al| 04.05.2020 Massimo Recalcati | publikuar fillimisht te La Repubblica, më 27 mars 2020

20190908_151157_OK-1024x683

nyje.al |27.04.2020    Orestia Kapidani është fotografe e diplomuar në Akademinë e Arteve në Tiranë

jaccuse-scaled-1

nyje.al | 24.04.2020 Shkrimi i mëposhtëm është shkëputur nga leksioni, tashmë klasik, i sociologut Max

kukesi me pa virus

A. V |19.04.2020 | nyje.al Nuk është se ne kuksianët reshtëm së ngrëni ushqime bio,

photo-1573787182844-977f801bd585

Fejton |09.04.2020 |nyje.al  -Or drejtor, pashë atë mduket. E dallova nkrâje. Ene te ecmen nilloj

varferia

Nebi Bardhoshi |08.04.2020 |nyje.al Shënime etnografike për Ditën Ndërkombëtare të Romëve Parantezë Në kohën e