08.10.2017 | nyje.al  Andrra ishte e pranishme në Qendrën Rinore ATA me prezantimin e librit

30.09.2018 | nyje.al Takim me përkthyesin e Juan Rulfo- Bajram Karabolli te qëndra “Ata”. Kësaj

17.09.2017 | nyje.al Azem Qazimi ka lindur në 6 shkurt të vitit 1977. Ai është

09.09.2017 | nyje.al Akt performativ në Kamëz: “Martesa e Atyre” një shteg reflektimi për hapësirat

26.03.2017 | nyje.al Takim letrar me autorin Romeo Çollaku mbi romanin e tij të fundit

01.07.2018 | nyje.al Takim letrar me shkrimtarin Rudi Erebara mbi librin “Epika e yjeve të

Shfaqja teatrale e vajzave të grupit Ata “Ngritje pa krye”- kritikë ndaj sistemit politik. Në

Luljeta Lleshanaku u lind më 1968 në Elbasan, dhe u rrit në një familje në

“Erotikrisht në kohën e shkruar”- Krenar Zejno te grupi Ata. Krenar Zejno flet për librin