273582535_1110162796227604_2896598838781015452_n

Arbjona Çibuku | 10.08.2022 | nyje.al Një grusht njerëzish zotërojnë pjesën më të madhe të

Në fotografi Valbona Hykaj

Antonela Pepkolaj | 06.08.2022 | nyje.al “Me jetue né Provinc, Me ec, e me ec,

Mbledhja e Keshillit Bashkiak te Kamzes, dt. 27.07.2022, foto nga Keshilli i Bashkise

Nyje.al | 28.07.2022  Këshilli Bashkiak Kamëz sot njoftoi në faqen e tij zyrtare në facebook

header KB

nyje.al | 20.07.2022 “Më në fund votuam një herë kundër” u shpreh një nga anëtarët

fotografi nga arkivi familjar, credits Antonela Pepkolaj

Antonela Pepkolaj| 19.07.2022 | nyje.al  *Ky është një portretizim bazuar në histori të vërtetë, rrëfyer

IMG_5111

Ronald Qema | 11.07.2022 | nyje.al Të udhëtosh nga Prishtina në Zagreb të duhen më

IMG_0200

nyje.al | 05.07.2022 “Riedukimi”, si masë ndëshkimi nga kryeministri Rama, për gazetarët që i drejtojnë

IMG_9122

Antonela Pepkolaj | 19.06.2022 | nyje.al Klodi është nga ata tropojanë që është krenar që

4

16.06.2022 | nyje.al Ditën e djeshme janë rikthyer protestat kundër rritjes së çmimeve në kryeqytet.

Fotografi nga Cerkeza, kredite Nebi Bardhoshi

Antonela Pepkolaj | Portretizim letrar | 15.06.2022 | Prej kupës së qiellit kumbon një zheg

header

Ronald Qema | 10.06.2022| nyje.al Ngjarja e disa ditëve më parë në Librazhd dhe mbulimi

Antonela Pepkolaj| 08.06.2022 | nyje.al  Nën Shqipërinë komuniste, një mësuese e gjuhës angleze, kërkon Zotin

IMG_9087

nyje.al | 06.06.2022 Koncerti “Vjosa Forever” solli të shtunën në Tepelenë artistë që kënduan e

IMG_88192

 nyje.al | 04.06.2022  Këtë të enjte, në qytetin e Librazhdit u mbajt një aksion në

Panairi i Librit Kamez

Grupi Ata | 30.05.2022 | nyje.al  13-14-15 Maj ishin ditët e Panairit “Kamza lexon”, aktivitet

close

Pajtohuni në buletinin tonë informativ.