Mit vegjëlie (pjesa e dytë)
Gjyshja File

Mit vegjëlie (pjesa e dytë)

Antonela Pepkolaj | 27.10.2022 | nyje.al  Pjesa e dytë Gjyshen nuk e ka mësuar njeri të jetë krenare, as egoiste, përkundrazi, por e kanë mësuar të jetë e drejtë. Në mundin e saj për të qënduar e drejtë, ka…

0 Komente
Mit vegjëlie (pjesa e parë)
Gjyshja File

Mit vegjëlie (pjesa e parë)

Antonela Pepkolaj | 27.10.2022 | nyje.al  Për gjyshen flasin njësoj siç flitet për një mrekulli; si për një dukuri të rrallë dhe fantastike që i bën përftuesit e saj të ndihen të prekur nga fati. E rrallë pse ishte…

0 Komente