Fejton | 07.07.2018 | nyje.al Kemi mbledhje sot. A e di? Ça bëjmë te kafja

Evi Veliu | 05.07.2018 | nyje.al D-ja sapo i ka mbushur të tetëmbëdhjetat dhe jeton

Fejton | 27.06.2018 | nyje.al “-Ngjitu lart, në kat të dytë është zyra. Dera e

Evi Veliu | 18.06.2018 | nyje.al Ç’është qyteti sot për ne? Shumica e rrugëve që

Fejton | 29.01.2018 | nyje.al Rikthehen në Kamëz tre nga pesëdhjetë e gjashtë miset pjesmarrëse

Fejton | 24.01.2018 | nyje.al Bashkia Kamëz pas inspektimit të segmentit rrugor “Coca- Cola” në

Fejton | 24.01.2018 | nyje.al Nëse për të gjithë Janari mbahet si një muaj i

Alban Tufa | 25.12.2017 | nyje.al Edhe pse kishte mbi tridhjetë vite që ishte diplomuar

Prof. Dr. Nebi Bardhoshi | 20.12.2017 | nyje.al Kjo fjalë do të përpiqet të rrok

Alban Tufa | 20.12.2017 | nyje.al Që dominoja të luhet vendçe, dhe që lezet t’iu

“Parja nuk vjen prej oxhaku,” thoshin gjyshërit tanë. Ja që del se arti më i

Alban Tufa | 20.12.2017 | nyje.al E di që është e pa hijshme të premtosh