merr-dy-paguaj-nje

Fejton | 08.10.2018 | nyje.al – Unë i mbajta shënim emrat e qytetarëve. Do bëhen

Interviste-imagjinare-me-Xhelal-Mziun-300x297

21.09.2018 | nyje.al Xhelal Mziu refuzon kërkesën e aktivisteve!  “Por unë jam i çmendur, i

telenovelat-300x225

Evi Veliu | 13.09.2018 | nyje.al Makina ndaloi para këmbëve të gruas dhe i ra

dream-768x512

Fejton | 25.08.2018 | nyje.al Jastëku i ri mund të sigurojë rehatinë e të fjeturit

rruget-kamez-300x213

Fejton | 05.08.2018 | nyje.al Panik në radhët e Këshillit Bashkiak. Pezullohen shërbimet e postës.

Jete-me-harrna-300x200

Diana Malaj | 27.07.2018 | nyje.al Ky udhëtim fotografik në vite na zhvendos nga kohët

certfikata-1

Fejton | 20.07.2018 | nyje.al – A fole me ato njerzt? A i tregove që

keshilli-lokal-i-paqes2

Fejton | 13.07.2018 | nyje.al Në sallën e Këshillit Bashkiak Kamëz u organizua një takim

Vendi-i-ngjarjes-se-ligjit

Diana Malaj | 09.07.2018 | nyje.al Një mendim ndoshta naiv, por që mund t’u shërbente

utopia

Fejton | 07.07.2018 | nyje.al Kemi mbledhje sot. A e di? Ça bëjmë te kafja

vajzat-tona-enderrojne-larg-1

Evi Veliu | 05.07.2018 | nyje.al D-ja sapo i ka mbushur të tetëmbëdhjetat dhe jeton

bisede

Fejton | 27.06.2018 | nyje.al “-Ngjitu lart, në kat të dytë është zyra. Dera e