Alban Tufa | 25.12.2017 | nyje.al Edhe pse kishte mbi tridhjetë vite që ishte diplomuar

Prof. Dr. Nebi Bardhoshi | 20.12.2017 | nyje.al Kjo fjalë do të përpiqet të rrok

Alban Tufa | 20.12.2017 | nyje.al Që dominoja të luhet vendçe, dhe që lezet t’iu

“Parja nuk vjen prej oxhaku,” thoshin gjyshërit tanë. Ja që del se arti më i

Alban Tufa | 20.12.2017 | nyje.al E di që është e pa hijshme të premtosh

Alban Tufa | 01.12.2017 | nyje.al Shumë nga ju mund ta dinë se, në kohët