“Ngritje pa krye”

Shfaqja teatrale e vajzave të grupit Ata “Ngritje pa krye”- kritikë ndaj sistemit politik. Në kuadër të zbatimit të projektit “24601”, financuar dhe përkrahur nga qëndra LëvizAlbania, grupi i vajzave…

1 Comment

Vargje nga Luljeta Lleshanaku

Luljeta Lleshanaku u lind më 1968 në Elbasan, dhe u rrit në një familje në internim, për shkak të oponencës ndaj regjimit të imponuar nga diktatura komuniste shqiptare. Ka mbaruar…

0 Komente

Krenar Zejno

“Erotikrisht në kohën e shkruar”- Krenar Zejno te grupi Ata. Krenar Zejno flet për librin e tij me poezi “Erotikrisht në kohën e shkuar” dhe krijimtarinë e tij poetike. Krenar…

0 Komente