(Krye)Vepër

Antonela Pepkolaj | 13.09.2022 | nyje.al Zakonisht, një kryevepër fillon me një autor neurotik (më e pakta), i cili nëse nuk është i traumatizuar apo i munduar nga jeta, është…

0 Komente
Photo by Riley Pitzen on Unsplash
Photo by Riley Pitzen on Unsplash

Një bisedë me Thomas H. Ogden

Përkthim | 16.03.2021 | Genc Shehu | nyje.al  Thomas Ogden është një psikoanalist i shquar amerikan me kontribute të shumta në teorinë dhe praktikën psikoanalitike.  Ai është veçanërisht i njohur…

0 Komente