Mbledhja e Keshillit Bashkiak te Kamzes, dt. 27.07.2022, foto nga Keshilli i Bashkise
Mbledhja e Keshillit Bashkiak te Kamzes, dt. 27.07.2022, foto nga Keshilli i Bashkise

Këshilli Bashkiak është publik apo privat?

Nyje.al | 28.07.2022  Këshilli Bashkiak Kamëz sot njoftoi në faqen e tij zyrtare në facebook miratimin e 6 projekt-vendimeve të cilat lidheshin, ndër të tjera, me taksat vendore, shpronësimet me…

0 komente

Klodi

Antonela Pepkolaj | 19.06.2022 | nyje.alKlodi është nga ata tropojanë që është krenar që është nga Tropoja, i cili flet për vendlindjen e tij sikur po flet për ndonjë veçori…

0 komente
Qendra "Shprese", fotografi nga Antonela Pepkolaj
Qendra "Shprese", Bathore, fotografi nga Antonela Pepkolaj

“Shpresë”

Antonela Pepkolaj| 08.06.2022 | nyje.al  Nën Shqipërinë komuniste, një mësuese e gjuhës angleze, kërkon Zotin që s’e ka njohur kurrë dhe i lutet në ditaret të cilat i ruan të…

0 komente

Një orvatje

Antonela Pepkolaj | 20.04.2022 | nyje.al Përgjithësisht janë problemet ato që krijojnë nevojat dhe, shpesh, probleme që nuk janë pjesë e shqetësimit masiv kolektiv, priren te injorohen duke krijuar një…

0 komente

Gruaja në korridor

Antonela Pepkolaj | 06.12.2021 | nyje.al Në qendrën shëndetësore të rrethit tonë, dhomat e vizitave të pediatrisë, gjinekologjisë, dhe mjekut së familjes, kryqëzohen në një holl të vetëm pritjeje, i…

0 komente

Lulja

Antonela Pepkolaj | 17.11.2021 | nyje.al Pranvera dhe vjeshta  janë sezonet më praktike dhe të preferueshme nga punëtorët, sidomos nga punëtoret. Në orën pesë e dyzet të mëngjesit, kohë kur…

0 komente

NATO, rrugë gjysmë e kalueshme

nyje.al | 15.11.2021  Në shumë rrugë të Kamzës, një drejtues mjeti përshkon të njëjtën distancë me kohë të njëjtë me një drejtues biçiklete. Për këtë nderimet i shkojnë gjendjes së…

0 komente