Për 8-Marsin në Kamëz

Vrasjet e grave tona në hyrje të marsit vazhdojnë të shkaktojnë ndër ne dhimbtë, mpirje dhe mohim. Përpjekja jonë për të gjetur fjalë që na nxjerrin përtej kësaj gjendjeje na kotësohet teksa e shohim veten të pafuqishme e të mpakura për t’i ndaluar këto vrasje dhe kushtet që i shkaktojnë ato...

0 Komente

Me urdhër mbrojtje por të pambrojtura

Ronald Qema | 04.12.2022 | nyje.al Vitore Pacuku u vra nga bashkëshorti i saj në orën gjashtë të mëngjesit, në Mirditë.Fatime Sula u vra me 21 janar 2022, në Kuçovë.Merushe Hazizi u vra nga babai i bashkëjetuesit të saj.Valdete Manaj…

0 Komente