Një bisedë me Thomas H. Ogden (pjesa e dytë)
Photo by Moriah Wolfe on Unsplash

Një bisedë me Thomas H. Ogden (pjesa e dytë)

Përkthim | Genc Shehu | 16.03.2021| nyje.al LDD: Tom, dashuria juaj për gjuhën dhe letërsinë provokon mendim. Isha duke lexuar librin tuaj të fundit, Creative Readings dhe më pëlqyen shumë komentarët mbi tekste të përzgjedhura të Freud-it, Isaacs-it, Fairbairn-it, Winnicott-it,…

1 Comment
Një bisedë me Thomas H. Ogden
Photo by Riley Pitzen on Unsplash

Një bisedë me Thomas H. Ogden

Përkthim | 16.03.2021 | Genc Shehu | nyje.al  Thomas Ogden është një psikoanalist i shquar amerikan me kontribute të shumta në teorinë dhe praktikën psikoanalitike.  Ai është veçanërisht i njohur për zhvillimin e disa koncepteve të lidhura me kundërtransferencën…

0 Komente