Shteti që i druhem

 05.01.2018 | Nebi Bardhoshi | nyje.al  “Shteti që i druhem”, është leksion inagurues i Laboratorit të Antropologjisë Urbane (LAU, 2017), krijuar pranë Institutit të Antropologjisë Kulturore dhe Studimit të Artit, mbajtur në qendrën e Grupit Ata në Kamëz. Prof.…

0 Komente