Kur vdes njeriu
Fotografi nga Ronald Qema

Kur vdes njeriu

Antonela Pepkolaj | 11.04.2022 | nyje.al Një dëshmi e Kukësit. Humbja dhe varri shënjojnë vdekjen, si dy realitetet më të prekshme për ata që kanë humbur dikë. Humbja, si eksperiencë psikologjike shënjon të vdekurin, varri si shtëpia e fundit…

0 Komente