Media komunitare

Diana Malaj |08.10.2022 | nyje.al  Media komunitare vitet e fundit po lëvrohet gjithnjë e më shumë në Shqipëri nga komunitete të ndryshme të cilëve po u duhet të angazhohen vetë në mediatizimin e problematikave dhe ngjarjeve rreth tyre. Në…

0 Komente