Frika nga shembja- D. W. Winnicott

Përkthim | Genc Shehu | 08.11.2020 Donald Winicott (1896 – 1971) ishte një pediatër dhe psikoanalist me famë dhe i rëndësishëm anglez i cili ndikoi në ngritjen dhe zhvillimin e asaj që sot quhet shkolla britanike e psikoanalizës, duke…

0 Komente