Lokja
Lokja, fotografi nga Antonela Pepkolaj

Lokja

Antonela Pepkolaj | 30.03.2022 | nyje.al Oborret paraditeve në pranverë, mbushen me gjyshet e gjyshërit që rrinë e ngrohen në diell, për shëndetin por edhe për të kaluar kohën. Kështu del çdo ditë edhe Lazimja, në Bathore, në oborrin e…

0 Komente

Motra Domenikane e së Lumes Imelda.

Antonela Pepkolaj | 07.03.2022 | nyje.al Me rënien e regjimit në Shqipëri, nevoja për të kultivuar besimin dhe identitetin fetar katolik, të atyre besimtarëve të devotshëm, krijoi edhe nevojën që Vatikani të bënte thirrje specifike nga misionarë të urdhrave të…

0 Komente
Ndoka
Ndokë Pjetërgjokaj, foto nga Antonela Pepkolaj

Ndoka

Antonela Pepkolaj | 28.02.2022 | nyje.al  Fill sa zbret prej urbanit së unazës lindore Kamëz, ngjitur me një market 'me emër', ndodhet një market i vogël pa emër, për të cilin kujdeset Z. Ndokë Pjetërgjokaj. Ky biznes i vogël,…

0 Komente
Antigona
Foto nga Nyje, 2019

Antigona

Antonela Pepkolaj | 15.02.2022 | nyje.al Fillimi i klasës së shtatë u shoqërua edhe me ndryshimin e disa mësuesve, për të cilët Antigona ishte mjaft e emocionuar. Sidomos për mësuesen e re të gjuhë-letërsisë, thjesht nga kureshtja për të…

0 Komente