Klotilda

Antonela Pepkolaj | 26.09.2022 | nyje.al  Himeni dhe heshtja për gratë, në pjesën më të madhe të rasteve, jane bileta për një jetë të mbushur me abuzime të të gjitha formave. Dhe, ndërsa ndonjëherë me vullnet të lirë, ndonjëherë…

0 Komente