Dëgjohen këmboret e Zall-Gjoçaj, Apeli pranon kërkesën

12.07.2021 | nyje.al Aktivistët shpalosin banderolën përballë Gjykatës Administrative të Apelit, 30 qershor; foto Ronald Qema Gjykata Administrative e Apelit ka shqyrtuar dhe pranuar kërkesën e banorëve për përshpejtim të një prej çeshtjeve të Zall-Gjoçaj. Gjyqtari relator Ardian Dvorani…

0 Komente
Grupi Ata fiton gjyqin kundër Bashkisë Kamëz
Kamëz 2018, fotografi nga Valentina Bonizzi

Grupi Ata fiton gjyqin kundër Bashkisë Kamëz

26.04.201 | nyje.al Grupi Ata përmes gjykatës detyron Bashkinë Kamëz të bëjë publike dokumentat që i ka fshehur prej shtatë vitesh. Tashmë, me vendim me ekzekutim të përkohshëm Bashkia Kamëz duhet menjëherë të bëjë publike vendimet dhe dokumentet e…

2 Comments