(Krye)Vepër

Antonela Pepkolaj | 13.09.2022 | nyje.al Zakonisht, një kryevepër fillon me një autor neurotik (më e pakta), i cili nëse nuk është i traumatizuar apo i munduar nga jeta, është së paku i shqetësuar. Falë këtij shqetësimi që i…

0 Komente
Në sytë e Terezës
Fotografi nga Cerkeza, kredite Nebi Bardhoshi

Në sytë e Terezës

205Antonela Pepkolaj | Portretizim letrar | 15.06.2022 | Prej kupës së qiellit kumbon një zheg i paparë, që duket sikur e avullon diellin brenda horizontit të dy syve. Ajri drithëron krejt peizazhin dhe i bën të duken varrezat përbri…

0 Komente