A mund të arrestohet një popull?

13.03.2022 | nyje.al
A mund të arrestohet një popull?
Këto imazhe tregojnë arsyet, metodat dhe masën e arrestimit të protestuesve për uljen e çmimeve.

Ndajeni këtë shkrim!

  • Post comments:0 Komente

Lini një përgjigje