Ura e Matit, beteja 2-vjeçare për ta mbajtur në këmbë
Ura e Matit, Maj 2022, Daniel Celtis (The Art & Time Machines Collective)

Ura e Matit, beteja 2-vjeçare për ta mbajtur në këmbë

Shqiptarët kanë qenë larg njëri-tjetrit deri para pak dekadash. Ura e Matit qe vepra infrastrukturore që bashkoi veriun e Shqipërisë me pjesën tjetër të vendit. E përfunduar në vitin 1927, projektuar nga arkitektë gjermanë dhe me supervizimin e inxhinierit Gjovalin Gjadri...

0 Komente