5 maji mes oligarkisë dhe fashizmit 
5 Maji, me 9 shkurt 2022

5 maji mes oligarkisë dhe fashizmit 

Pavjo Gjini | 21.02.2022 | nyje.al Ditën e nesërme, përsëri, qindra policë pritet të marshojnë të nxjerrin me dhunë nga shtëpitë e tyre dhjetëra familje. Pas pastrimit të terrenit nga familjarët, fadromat nesër do të japin një goditje fatale,…

0 Komente
Minimi i Minatorit
Bulqize, gusht 2021

Minimi i Minatorit

Pavjo Gjini | 28.08.2021 | nyje.al  Në vendin tonë, në prakun e çdo banese ku ka ndonjë shenj jetese, kudo shpërthejnë tritolët e një krimi terrorizues... dhe askush s’mund të thotë se këtu rron një popull që ndërton diçka të re.…

0 Komente