Edhe njëherë thirrje për Statusin e Minatorit

Zeqir Zalli ka punuar në minierën e Kamit në Tropojë për dekada. Ditën e djeshme, në të zbardhur të mëngjesit ai është nisur nga Bajram Curri për tek Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë, ku u organizua protesta e radhës me thirrjen për miratimin e Statusit të Minatorit. Minatorët dhe ish-minatorët u mblodhën në dyert e Ministrisë dhe kërkuan takim me zyrtarët e saj që të merrnin një përgjigje mbi kërkesat e tyre...

0 Komente
Minimi i Minatorit
Bulqize, gusht 2021

Minimi i Minatorit

Pavjo Gjini | 28.08.2021 | nyje.al  Në vendin tonë, në prakun e çdo banese ku ka ndonjë shenj jetese, kudo shpërthejnë tritolët e një krimi terrorizues... dhe askush s’mund të thotë se këtu rron një popull që ndërton diçka të re.…

0 Komente