Minimi i Minatorit
Bulqize, gusht 2021

Minimi i Minatorit

Pavjo Gjini | 28.08.2021 | nyje.al  Në vendin tonë, në prakun e çdo banese ku ka ndonjë shenj jetese, kudo shpërthejnë tritolët e një krimi terrorizues... dhe askush s’mund të thotë se këtu rron një popull që ndërton diçka të re.…

0 Komente