HEC-i i Madheshit mund dhe duhet të ndalet

Ronald Qema | 28.09.2022 | nyje.al Komuniteti i Madheshit prej vitesh është vënë në alarm për përroin e Lunresë, rrjedha e ujit e radhës që duan ta zhvasin. Kompania e quajtur “A.R.M Albania” në pronësi të vëllait të Kryetarit…

0 Komente