Kronologjia e instalimit të “mafies” së 5 Majit
Shembja e shtepive ne lagjen 5 Maji, foto Ronald Qema

Kronologjia e instalimit të “mafies” së 5 Majit

Në lagjen ‘5 Maji’ ndodhi një ndër grabitjet më të bujshme në ekzistencën e shtetit shqiptar. Njerëzit u nxorën përdhunshëm nga banesat e tyre dhe bashkia jo vetëm ua shembi dhe ua mori shtëpitë, por edhe nuk i dëmshpërbleu. Madje në atë përpjekje të banorëve për të mbrojtur pronat e tyre, në ato protesta dhe reagime...

0 Komente