1 maji i protestave, punëtorët shqiptarë përballë institucioneve

Dita e punëtorëve nisi sot me protestën e mësuesëve para Ministrisë së Arsimit dhe Sporteve. Dy prej sindikatave të arsimtarëve i shkuan në derë ministres Manastirliu dhe parashtruan kërkesat e tyre, ndër të tjera dhe më themelorja për ta mbetet thirrja për rritjen e buxhetit për arsimin në 5%. Kjo rritje e buxhetit që do sillte plotësimin e një sërë kërkesash të ngritura sot nga mësuesit, ka qenë premtim i qeverisë Rama në të tre fushatat para-zgjedhore por nuk është zbatuar kurrë sipas arsimtarëve para-universitarë...

0 Komente

Rikthehen protestat kundër rritjes së çmimeve

16.06.2022 | nyje.al Ditën e djeshme janë rikthyer protestat kundër rritjes së çmimeve në kryeqytet. "Nuk mban më ujë pilafi" ishte motoja që u shpërnda në rrjete sociale dhe në takime me qytetarë, nëpërmjet së cilës Organizata Politike thirri…

0 Komente