Dëgjohen këmboret e Zall-Gjoçaj, Apeli pranon kërkesën

12.07.2021 | nyje.al Aktivistët shpalosin banderolën përballë Gjykatës Administrative të Apelit, 30 qershor; foto Ronald Qema Gjykata Administrative e Apelit ka shqyrtuar dhe pranuar kërkesën e banorëve për përshpejtim të një prej çeshtjeve të Zall-Gjoçaj. Gjyqtari relator Ardian Dvorani…

0 Komente