Politika Bllofi dhe Basti i Universitetit
Marrë nga dokumentari "Badiou", 2018

Politika Bllofi dhe Basti i Universitetit

Pavjo Gjini | 23.10.2022 | nyje.al  Kam qenë fatlum që për katër vite kam punuar si profesor i jashtëm/asistent në FSHS (UT). Për seminaret e një lënde jam paguar rreth 25.000 lekë për semestër (jo për muaj), me kontratë…

0 Komente