Grupi Ata fiton gjyqin kundër Bashkisë Kamëz
Kamëz 2018, fotografi nga Valentina Bonizzi

Grupi Ata fiton gjyqin kundër Bashkisë Kamëz

26.04.201 | nyje.al Grupi Ata përmes gjykatës detyron Bashkinë Kamëz të bëjë publike dokumentat që i ka fshehur prej shtatë vitesh. Tashmë, me vendim me ekzekutim të përkohshëm Bashkia Kamëz duhet menjëherë të bëjë publike vendimet dhe dokumentet e…

2 Comments