photo-1599689018459-fcf807a9eceb

Pavjo Gjini dhe Genc Shehu | 18.10.2020 | nyje.al  Robert B. Pippin është filozof bashkëkohor

106296983_741419783101909_763860440835105773_o-768x430

Diana Malaj | 26.06.2020 | nyje.al  Mbrojtja e lumenjve të Shqipërisë e tejkalon natyrën e

pavjo-shkrim-768x576

Përkthim | Analizë | Project Syndicate |29.04.2020  JOSEPH E. STIGLITZ, ARJUN JAYADEV, ACHAL PRABHALA Ndërkohë

2-1024x552

Olsi Lelaj | 21.04.2020 | nyje.al  “Distancimi social” është bërë pjesë e zhargonit covidian, fjalorin

foto-per-socializem-pandemie-scaled-1

Përkthim | Analizë | Project Syndicate | 19.04.2020  Willem H. Buiter Duke na sjellë një

pavjo-scaled-1-768x503

Autori: Adam Tooze, publikuar me 9 prill 2020, në revistën Foreign Policy | Përktheu: Pavjo

foto-cover-20

24.03.2020 | nyje.al Ditën e djeshme Kryeministri Rama ritheksoi se fasoneritë do të vazhdojnë të

Foto-per-katastrofen-768x432

Pavjo Gjini | 04.12.2019 | nyje.al  Dua një kryeministër i cili njëherë në disa kohë

IMG_2887-768x512

Genc Shehu | nyje.al | 05.01.2019  Përmbledhtazi, filozofi francez Alain Badiou shtron se ka tri