E du rezultatin pozitiv | lajme flash

nyje.al | 30.04.2020
Lajmet Flash të Nyjes janë përmbledhje satirike javore e ngjarjeve më të rëndësishme nga Kamza, vendi dhe bota. Përmes satirës përpiqemi të vëmë në pah përmasën parodike të reagimit të institucioneve dhe qytetarëve në raport me ndodhitë e rëndësishme për jetët e tyre. Ne mendojmë se të shpërfaqësh përmasën parodike të realitetit është një nga mënyrat për ta kuptuar atë.

  • Post comments:0 Komente

Lini një përgjigje