Banorët e Zall-Gjoçaj: “Mos i vdisni parqet kombëtare!”

Banorët e Zall-Gjoçaj kanë protestuar sot para Bashkisë Mat, duke i kërkuar asaj të bëhet krah i tyre e jo të sjellë “vdekjen” e Parkut Kombëtar Lurë-Mali i Dejës.
Gjatë aktit simbolik të dorëzimit të arkivolit në derën e bashkisë, banorët janë pëplasur me policinë.
Të bindur, ata shprehen se kësaj kauze do i shkojnë deri në fund.

Rreth autorit

Ronald Qema – Student në Gazetari dhe Komunikim | Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë

Ndajeni këtë shkrim

  • Post comments:0 komente

Lini një Përgjigje