Thertorja 5

"Thuajse Radio"
"Thuajse Radio"
Thertorja 5
Loading
/

Një orvatje për të përshkruar qytetin e shkatërruar nga lufta. A kemi kujtesë për vdekjen?
Ky lexim sjell vetëm kapitullin e parë të librit “Thertorja 5” e Kurt Vonnegut, sjellë në shqip nga Ataol Kaso dhe publikuar nga shtëpia botuese “Pika pa Sipërfaqe”.