Gruaja në korridor

Antonela Pepkolaj | 06.12.2021 | nyje.al Në qendrën shëndetësore të rrethit tonë, dhomat e vizitave të pediatrisë, gjinekologjisë, dhe mjekut së familjes, kryqëzohen në një holl të vetëm pritjeje, i…

0 Komente