Vendi i humbur

Ronald Qema | 23.09.2020 | nyje.al Kështu i referohen banorët e Valiasit lagjes së tyre në të cilën jetojnë prej shumë dekadash., si vendi i humbur. Gjatë muajve qershor, korrik…

0 komente

Dhuna – pjellë e Covid-19

Përkthim | Massimo Recalcati | 04.08.2020 | nyje.al    A është e mundur të lexohen faktet e njohura së fundmi mbi dhunën e përhapur botërisht, të së ashtuquajturës ‘zhdërvjelltësisë rinore’,…

0 komente

Lajme Flash | Fli with lots of tlin

27.07.2020 | fejton | nyje.al  Lajmet Flash të Nyjes janë përmbledhje satirike javore e ngjarjeve më të rëndësishme nga Kamza, vendi dhe bota. Përmes satirës përpiqemi të vëmë në pah…

0 komente