7 maj, 2024

Linja Has-Bathore-Angli-Bathore me Fatlum Cahani

I ftuar: Fatlum Cahani

Socio-Rapi nKamez

17 prill, 2024

Socio-Rapi n’Kamëz

I ftuar: Orfe’st

Letersi dhe kotesi

25 mars, 2024

Letërsi dhe kotësi

Të ftuar: Antonela Pepkolaj dhe Kujtim Tafhasi

Djemte e ardhur nga besimi

27 shkurt, 2024

Djemtë e ardhur nga besimi​

Te ftuar: Altin Kola dhe Emanuel Kola

19 shkurt, 2024

Teatër / Teatralitet në Kamëz

Të ftuar: Kevin Lasku, Anisa Pepkolaj, Igli Bresa

Analizë kritike e politikave kulturore të Kamzës nga Ronald Qema

17 prill, 2024

Linja Has-Bathore-Angli-Bathore me Fatlum Cahani

I ftuar: Fatlum Cahani

Socio-Rapi nKamez

17 prill, 2024

Socio-Rapi n’Kamëz

I ftuar: Orfe’st

Socio-Rapi nKamez

17 prill, 2024

Socio-Rapi n’Kamëz

I ftuar: Orfe’st

Letersi dhe kotesi

25 Mars, 2024

Letërsi dhe kotësi

Të ftuar: Antonela Pepkolaj dhe Kujtim Tafhasi

Djemte e ardhur nga besimi

27 Shkurt, 2024

Djemtë e ardhur nga besimi

Te ftuar: Altin Kola dhe Emanuel Kola

19 Shkurt, 2024

Teatër / Teatralitet në Kamëz

Të ftuar: Kevin Lasku, Anisa Pepkolaj, Igli Bresa

Analizë kritike e politikave kulturore të Kamzës nga Ronald Qema

7 maj, 2024

Linja Has-Bathore-Angli-Bathore me Fatlum Cahani

I ftuar: Fatlum Cahani

17 prill, 2024

Socio-Rapi n’Kamëz

I ftuar: Orfe’st

25 Mars, 2024

Letërsi dhe kotësi

Të ftuar: Antonela Pepkolaj dhe Kujtim Tafhasi

27 shkurt, 2024

Djemtë e ardhur nga besimi

Te ftuar: Altin Kola dhe Emanuel Kola

Prill – Maj, 2022

Teatër / Teatralitet në Kamëz

Të ftuar: Kevin Lasku, Anisa Pepkolaj, Igli Bresa

Analizë kritike e politikave kulturore të Kamzës nga Ronald Qema