Të punosh me fëmijet është gjëja më e bukur që ekziston

Aurora Leka | 24.12.2017 | nyje.al


Ervis Biba, 20 vjeç me origjinë nga Dibra jeton prej 15 vitesh në Bathore. Që në moshën 16 vjeçare është angazhuar vullnetarisht me qëndrën “Ditë e Re” dhe sot është një nga aktivistët e saj më të mirë që merret më fëmijët e qytetit të Kamzës.

Na ndiqni në:
Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram

Lini një Përgjigje