Ekspertët e mjedisit bashkohen për Zall Gjoçaj: zona me pyjet më të vjetër në Shqipëri nën rrezikun e hec-eve!

16.07.2020 | nyje.al  Zall Gjoçaj është një ndër çështjet mjedisore më të rëndësishme të dekadave të fundit në Shqipëri, kjo për shkak të qëndresës së palodhur të qytetarëve për të…

Lexoni më tej Ekspertët e mjedisit bashkohen për Zall Gjoçaj: zona me pyjet më të vjetër në Shqipëri nën rrezikun e hec-eve!

Banorët e Laknasit riorganizohen: Nuk do të lejojmë askënd të na prekë pyllin!

29.06.2020 | nyje.al  Banorët e Laknasit vazhdojnë të palodhur të mbrojnë të vetmen hapësirë të gjelbër të zonës ku jetojnë, të quajtur “Plepat e Brukës”. Përplasja mes banorëve dhe shoqërisë…

Lexoni më tej Banorët e Laknasit riorganizohen: Nuk do të lejojmë askënd të na prekë pyllin!