Ja na erdhi Viti i Ri

Fejton | 24.01.2018 | nyje.al Nëse për të gjithë Janari mbahet si një muaj i boshllëkut dhe mërzitjes për kryebashkiakun Mziu nuk vjen i tillë. Ai ka mbushur ambientet e…

Lexoni më tej Ja na erdhi Viti i Ri

Paraja vjen prej llotosh

“Parja nuk vjen prej oxhaku,” thoshin gjyshërit tanë. Ja që del se arti më i bukur është atëherë kur krijohet në mënyrë të pavetëdijshme. Në këtë proverb, oxhaku mbart simbolin…

Lexoni më tej Paraja vjen prej llotosh

Banjot si pasqyrë

Alban Tufa | 01.12.2017 | nyje.al Shumë nga ju mund ta dinë se, në kohët e mëparshme, kur ndërtohej një shtëpi dhe dikush vinte për vizitë i dëftohej fillimisht dhoma…

Lexoni më tej Banjot si pasqyrë