Vendi i humbur

Kështu i referohen banorët e Valiasit lagjes së tyre në të cilën jetojnë prej shumë dekadash., si vendi i humbur.Gjatë muajve qershor, korrik dhe gusht takuam disa prej banorëve të…

Lexoni më tej Vendi i humbur